Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Baby boek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Heb je net een baby gekregen, dan is dit natuurlijk een van de mooiste momenten in je leven. En zulke momenten wil je natuurlijk ook graag op foto opnemen. Immers, deze herinneringen blijven jezelf wel bij, maar uiteraard wil je ze ook later graag aan je eigen kinderen laten zien. Daarvoor is een babyboek ideaal. Een babyboek geeft je de gelegenheid om de mooiste foto's in een prachtig boek te verzamelen. Een baby boek met kartonnen pagina's is daarnaast perfect omdat het niet snel kapot gaat en lekker stevig is.

Een baby boek cadeau doen

Wellicht heeft een van je vrienden of en familielid net een dochter of zoon ontvangen en pieker je nu erover wat je cadeau kunt doen. Waarom dan geen baby boek? Een babyboek is ook als cadeau perfect geschikt. Sterker nog, met een babyboek laat je niet alleen zien dat je om degene geeft aan wie je een baby boek geeft, maar ook laat het zien dat je echt hebt nagedacht over waarmee je deze persoon kunt blij maken. Een babyboek is immers niet zomaar een cadeau, maar een cadeau dat een leven lang meegaat een tevens een echte emotionele waarde heeft.

Zelf een baby boek maken

Ook kun je ervoor kiezen zelf een babyboek te maken. Dit is natuurlijk nog mooier dan gewoon eentje kopen. Je kunt het boek bovendien geheel naar eigen smaak ontwerpen, zodat je altijd dat maakt wat je zelf mooi vindt, voor jou of iemand anders. Online kun je je eigen baby boek ontwerpen en krijg je dit eenvoudig thuis gestuurd.