Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Baby cadeau

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een baby is natuurlijk al het mooiste geschenk dat er is, maar als je op kraamvisite gaat ben je meestal ook op zoek naar een baby cadeau. Een baby cadeau kan van alles zijn, maar je wilt toch eigenlijk wel graag het nieuwe ouderpaar verblijden met een uniek babycadeau. Kleertjes, bloemetjes en andere spullen zijn allemaal mooi en aardig, maar hoeveel zouden de jonge ouders hier al van krijgen? Je kunt ze dus beter een baby cadeau geven waar ze ook over tientallen jaren nog waarde aan hechten, en tegen die tijd wellicht zelfs meer als nu. Een ideaal babycadeau is dan ook iets met emotionele waarde. Een perfect babycadeau is bijvoorbeeld een fotoboek, waar de jonge ouders alle mooie foto's van hun baby en hun gezin in kunnen plaatsen.

Een babycadeau van karton

Als je op zoek bent naar een fotoboek, dan is een boek met kartonnen pagina's de juiste keuze. Dit baby cadeau is stevig en beschermt de foto's, waardoor ze veilig opgeborgen zijn. De ouders van de baby kunnen het baby cadeau bovendien geheel personaliseren, waardoor het echt van hun wordt. Ook leuk is het natuurlijk als het babycadeau zolang meegaat, dat ook de baby zelf, als deze eenmaal volwassen is, nog naar de foto's kan kijken van hoe hij of zij nog maar pas geboren was.

Een babycadeau online kopen

Een babyboek met foto's kan gemakkelijk online besteld worden met een klik op de knop. Binnen enkele dagen wordt het cadeau dan al bij je afgeleverd, of natuurlijk op het adres van jouw keuze.