Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Baby kado

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Wanneer u denkt aan een baby kado, waar denkt u dan aan? Misschien denkt u aan standaard babykado’s uit de babywinkel, zoals een knuffelbeer of speelgoed voor in de wieg. Zou het niet leuker zijn om een baby kado zelf samen te stellen? Zelf te ontwerpen en uw eigen kartonnen boekje samen te stellen? Dit is nu mogelijk! Een zelf ontworpen uniek kado baby.

Kado baby met een eigen ontwerp

Heeft u wel eens gedacht aan het volgende babykado: een eigen kartonnen boekje? Een babykado waarvan er maar één is. Een echt volledig uniek en origineel kado baby. Wat zou u er van vinden om zelf uw kartonnen boekje samen te stellen als babykado met eigen foto’s en teksten? Stelt u zich zo een babykado voor, met bijvoorbeeld babyfoto’s wanneer hij of zij net geboren was. Of foto’s van zijn favoriete dieren? Of u zelfbedachte voorlees verhaal met eigen tekeningen. Een echt origineel baby kado voor iedere baby of peuter, waarmee je hem of haar lekker ziet spelen met zijn eigen kado baby.

Kado baby online ontwerp tool

Het baby kado zelf online samen stellen is kinderlijk eenvoudig. Je kiest een boekje voor de baby, en begint daarna met het uploaden van je eigen foto’s en designs. Daarna voeg je de teksten toe en je hebt je eigen kado baby! Wie wil er geen eigen baby kado samenstellen en echt iets origineels samenstellen wat echt opvalt tussen alle andere babykado’s? Geen standaard kado meer waar naar verloop van tijd de interesse verliest van de baby en van u. Dit baby kado blijft altijd een mooi iets om te bewaren. Dit is uw kans ontwerp uw eigen kado baby.