Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Baby karton

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Al op heel jonge leeftijd hebben kinderen in de gaten dat boekjes iets bijzonders zijn. Dingen waar grote mensen heel veel aandacht aan geven moeten wel belangrijk zijn. Laat baby’s en peuters lekker meedoen? Geef ze een leuk baby karton boekje!

Een karton baby boekje

Materiaal voor kleine kinderen moet uiteraard veilig zijn en bestand tegen het babygeweld. Een karton baby boekje is dan ook uitgevoerd in een dik en stevig karton. Bovendien is een baby karton boekje gevuld met leuke en felgekleurde plaatjes. Dat trekt de aandacht van het kind.

Samen lezen

Kinderen vinden het erg leuk als je samen met hen door een baby karton boekje bladert. Op elke pagina wijs je de voorwerpen, dieren of personen aan. Voor kinderen is de herhaling belangrijk. Samen in het baby karton boekje kijken is dan ook niet alleen leuk, het heeft ook een educatieve waarde.

De inhoud van het karton baby boekje

Je kunt je voorstellen dat er een enorm aantal mogelijkheden is voor de inhoud van het baby karton boekje. Voorwerpen uit de directe omgeving, dieren, maar er kan nog meer. Stel je eens voor hoe leuk het kind het vindt als er foto’s van broertjes en zusjes, papa en mama of oma en opa in staan!

Gemakkelijk maken

Online is het heel gemakkelijk om het karton baby boekje samen te stellen. Gebruik je eigen foto’s om er een heel persoonlijk boekje van te maken. Met enkele muisbewegingen zet je alles op de juiste plaats. Zo gemakkelijk kan het zijn om een leuk karton baby boekje te maken!