Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Baby shower kado

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Is er iemand in je omgeving bevallen van een kindje? Dan is dit natuurlijk voldoende reden om uitgebreid te vieren. Een veelvoorkomende gelegenheid om dit te doen is het houden van een baby shower. Als je voor zo een feest uitgenodigd wordt, dan wil je natuurlijk ook iets meebrengen voor de kersverse ouders, om samen met hun de blijdschap te delen over de pasgeboren baby. Een baby shower kado moet echter ook iets heel speciaals zijn, want je wilt immers niet met hetzelfde kado aankomen als ieder ander. Daarom is het beter om een uniek baby shower kado te kiezen. Een fotoboek als baby shower kado is hiervoor ideaal. Een fotoboek kun je namelijk vullen met prachtige foto's van de baby en de geboorte, wat bijzondere mooie herinneringen creëert. Een fotoboek als baby shower kado gaat dan ook een leven lang mee en heeft een hoge emotionele waarde. Het ideale baby shower kado dus.

Een kado baby shower online kopen

Wil je niet graag gaan shoppen voor een kado baby shower, dan kun je heel gemakkelijk je kado baby shower online kopen. Op onze website vind je de mogelijkheid om zelf een fotoboek te kiezen en dit met een klik om de knop naar jezelf te versturen. Binnen enkele dagen heb je dan een prachtig kado baby shower in huis om aan de nieuwe ouders te geven. Is je budget bovendien beperkt, dan is het helemaal ideaal om een fotoboek van karton als kado baby shower te kopen, omdat dit al erg voordelig verkregen kan worden. Dit kado baby shower zal de kersverse ouders met zekerheid verblijden!