Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Baby speelgoed

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Hoe maak je het allerleukste baby speelgoed?

Een uniek cadeau idee

Zoek je een leuk cadeau idee voor baby speelgoed 1 jaar? Geef dan eens een kartonboekje cadeau. Je vindt ze in talloze soorten en maten in de speelgoedwinkel. Maar hoe kun je zeker zijn van uniek baby speelgoed? Iets dat de kleine gegarandeerd niet heeft? Geef dan eens een zelf ontworpen boekje cadeau. Dat is namelijk persoonlijk en uniek. Vul het bijvoorbeeld met foto's van het kindje, zijn familieleden en dierbare huisdier. Of voeg mooie bloemen en planten toe, en laat het stralen door kleur en design. Gebruik je fantasie!

De eerste verjaardag: een mijlpaal

Je eerste verjaardag is een mijlpaal in je leven. Het moment waarop een baby overgaat in een dreumes, en geleidelijk de wereld leert verkennen. De tijd van de eerste hapjes en stapjes is aangebroken. Kinderen die de wereld willen ontdekken, hebben behoefte aan iets dat ze kunnen voelen en aanraken. Iets dat niet alleen schittert door kleur, maar ook nog eens heel tastbaar is. Toch moet het sterk zijn, want ze moeten er per slot van rekening ook op kunnen sabbelen.
Een kartonboekje is een uniek en educatief cadeau idee. Dit baby speelgoed zorgt dat de kleine naar hartenlust kan kijken, voelen en ontdekken. Stel daarom een boekje samen dat helemaal bij het kind past! Je kunt samen kijken, en lange verhalen vertellen over wat het kind ziet. Wijs de gezichten aan en benoem ze, of vertel de namen van de kleuren en vormen. En begint de kleine woordjes te vormen, laat hem of haar dan zelf eens vertellen. Zo wordt het eerste 'lezen' een hele ervaring. Liefde voor boeken bestaat al vroeg, meestal zelfs al in de wieg!

Hoe maak je een karton boekje?

Het maken van een karton boekje is eigenlijk heel simpel. Je hoeft slechts een bezoek te brengen aan onze website. Hier vind je een handige en gebruiksvriendelijke tool die het mogelijk maakt om stap voor stap je eigen ontwerp vorm te geven. Zo maak je in enkele muisklikken het allerleukste baby speelgoed. Veel succes!