Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Babyboek eerste jaar

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Het eerste jaar van een kindje gaat snel voorbij. Alles is nieuw. Jij leert je kindje kennen en je baby leert in het eerste jaar heel veel. Een mooi babyboek eerste jaar kan die herinneringen voor jou bewaren. Voor jezelf kan je een babyboek eerste jaar kopen, maar je kan het ook bestellen als kado. Voor ouders én grootouders is een babbyboek eerste jaar een schitterend kado om nog vaak door te bladeren. Online kan een babyboek eerste jaar worden besteld. Het enige dat jij zelf nog moet doen, is het boek vullen met foto's, teksten en misschien wel een haarlokje. Vanaf de eerste dag kan je het bijzondere jaar vastleggen door bijvoorbeeld in te vullen wie er op kraambezoek kwam, wanneer je kindje voor het eerst lachte of het eerste stapje zette. Andere mijlpalen in het eerste jaar zijn het eerste tandje dat door komt, het eerste fruit- of groentehapje eten en/of de eerste keer dat de haartjes geknipt worden. Naast dat een babyboek eerste jaar voor de ouders en grootouders leuk is, is het boek ook een mooi boek voor het kindje zelf om door te kijken als het groter of zelfs volwassen is geworden. Niets leukers om te zien op welk moment je als baby je eerste lachje liet zien of jouw ouders slapeloze nachten hebt bezorgd door de eerste tandjes die doorkwamen. Een babyboek eerste jaar is een waardevol document en een zeer geschikt kado.