Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Babyboek met naam

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Heeft u al wel eens gedacht aan een babyboek met naam? Dit kado kunt u geheel aanpassen naar de wens van uw baby of peuter. Aangezien niet elk kind van dezelfde dingen houdt is een babyboek met naam precies hetgeen wat u op maat kunt maken, naar de wensen van u en het kind.

Sommige baby's houden van kleurrijke plaatjes met dieren of autootjes. Anderen houden van een boekje met foto's van het gehele gezin. Of misschien heeft u uw eigen tekeningen ontworpen, die uw in het boekje wilt verwerken? Alles is mogelijk bij het ontwerpen van een babyboek met naam.

Maak uw eigen babyboek met naam gemakkelijk, in een paar klikken, online. U kunt het ontwerp precies zo aanpassen als u zelf wilt. om uw kleintje te verrassen met een zeer orgineel, op maat gemaakt, babyboek met naam.

Het boekje is gemaakt van stevig karton en absoluut veilig voor uw kinderen. U kunt de baby, met een gerust hart, aan het boekje laten sabbelen of mee laten spelen. U heeft er geen omkijken naar.

Kortom, als u op zoek bent naar een persoonlijk kado voor uw dreumes, dan is een babyboek met naam een zeer geschikt en betaalbaar kado, dat u in een paar klikken,heel eenvoudig, online te maken is. Uiteraard zorgen wij voor de bezorging op het juiste adres.