Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Babyboekje

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Voor kinderen zijn boekjes altijd leuk, ongeacht welke leeftijd de kinderen hebben. Zo spelen baby’s al graag met een babyboekje. Uiteraard een babyboekje dat bestand is tegen sabbelende babymondjes, het gaat om babyboekjes die van stevig karton gemaakt worden. Zo’n baby boekje is uiteraard voorzien van aansprekende, felle kleuren. Baby boekjes, waar baby’s graag in kijken!

Herkenbare baby boekjes

Voor baby’s, dreumesen en peuters is een herhalend element erg belangrijk. Ze lezen dan ook graag in de baby boekjes. De afbeeldingen in het baby boekje kies je helemaal zelf. Dat maakt het mogelijk om voor het baby boekje het accent te leggen op de naaste omgeving. Herkenbare, dagelijkse voorwerpen bijvoorbeeld. Ook dieren kunnen een plaatsje krijgen in het baby boekje. Leuk als ook het eigen huisdier in het babyboekje herkend wordt! Denk ook eens aan een babyboekje waar papa, mama, opa en oma in staan! Kleine kinderen hebben heel veel plezier met een babyboekje met dit soort herkenningen.

Zelf maken van een baby boekje

Baby boekjes is eenvoudig te maken. Gelukkig hoef je niet zelf met karton aan de slag. Je bestelt babyboekjes eenvoudig via de website. Met enkele muisklikken plaats je de juiste afbeeldingen op de juiste plek. Het resultaat wordt bij je thuis afgeleverd en je kunt met je baby genieten van alle leuke plaatjes in het babyboekje. Trouwens, baby boekjes zijn ook erg leuk om cadeau te doen.