Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Boek maken van karton

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Kleine kinderen vinden het heerlijk om plaatjes te kijken en een boekje ‘te lezen’. Zo kunnen zij de wereld ontdekken. Een stevig boekje is daarbij zeker gewenst, want hoe steviger het boekje, hoe beter je kleintje de blaadjes kan omslaan en bekijken. Bovendien kan een boekje van stevig karton goed tegen een stootje. En zelf een boek maken van karton is eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Dat ben ik!

Kinderen – vooral dreumesen en peuters – vinden het geweldig als ze zichzelf terugzien op een foto. Een boek maken van karton met eigen foto’s, dat is dan toch extra leuk . Zo kun je de avonturen van je kind in de speeltuin, dierentuin of op het strand moeiteloos vast leggen om nog jaren plezier van te hebben. Je kindje zal het kartonnen boekje keer op keer willen lezen. Ook met opa, oma, ooms, tantes en vriendjes uit de buurt. Maar je kunt ook een boek maken van karton met een speciaal thema, zoals tellen en het ABC, met je kind in de hoofdrol.

Zelf een boek maken van karton

Het zelf maken van een kartonnen boekje is heel eenvoudig. Kies goede foto’s uit met weinig kleine details. Je kindje zal het leuker vinden om meteen te zien waar het over gaat. Schrijf er korte verhaaltjes bij, niet langer dan twee of drie zinnetjes. Kies ook een leuke achtergrond uit die past bij de foto’s en het avontuur van je kind.

Cadeau

Je kunt je kleintje op deze manier heel veel unieke herinneringen cadeau doen. Maar je kunt ook een boek maken van karton als cadeau voor Moederdag, Vaderdag of de verjaardag van opa of oma.