Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Boekje maken

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een boekje maken van karton is leuk en je hebt je eigen unieke exemplaar. Je kunt eindeloos variëren in afbeeldingen, kleuren en onderwerpen. Je hoeft je niet meer te laten beperken tot de boekjes in de winkels. Zo kun je bijvoorbeeld een boekje maken voor een bepaalde thema zoals: eten en drinken, huisdieren, voertuigen, kleuren, etc. Je kunt ook een boekje maken met figuranten van een kinderprogramma die je baby, peuter of kleuter graag kijkt. Of je kiest ervoor om een boekje te maken met plaatjes die jouw kindje dagelijks in huis of in de omgeving tegenkomt.

Geef het weg als cadeau

Ken je iemand die zwanger is of wil je gewoon een kindje verrassen, dan is een boekje maken lekker origineel en ook nog eens exclusief. Je ziet de oogjes bij wijze van al schitteren wanneer ze hun cadeautje uitpakken en allerlei plaatjes tegenkomen die ze herkennen. Een boekje maken met een eigen klein verhaaltje of rijmpjes erin verwerken waarin de naam van het kindje in voorkomt. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Verder hoef je jezelf geen zorgen te maken bij een boekje maken dat het kindje zichzelf eraan openhaalt zoals dat kan bij een gewone papieren boekje of dat het snel zal scheuren. De randen zijn mooi rond en het is gemaakt van dik karton. Kortom, een veilig en leerzaam cadeau voor jouw eigen kind of om weg te geven.