Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Boekje van karton

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een boekje van karton is natuurlijk ideaal voor de echt kleine kinderen. Baby's, dreumesen en peuters zijn gek op boekjes en dat is geweldig om te zien, maar boeken met papieren pagina's gaan door het grote enthousiasme van de kleintjes al snel kapot. Een boekje van karton is steviger en goed bestand tegen drukke kindervingertjes. Juist daarom hebben de kinderen veel meer, en veel langer, plezier van een boekje van karton.

Zelf een boekje van karton ontwerpen

Zeker op een eerste kinderverjaardag zijn de kartonnen boekjes een hit. Een kind kan er niet genoeg van hebben! Nadeel is dan natuurlijk wel dat het risico groot is dat het kind einde van de dag meerdere dubbele kartonnen boekjes heeft. Als je echt zeker wilt zijn dat het kind een uniek boekje van karton krijgt, dan kun je hier zelf een boekje van karton ontwerpen. Ideaal als je zeker wilt zijn dat jouw cadeau origineel is en voor het kind natuurlijk geweldig om te krijgen!

Aan de slag met een kartonnen boekje

De boekjes met kartonnen pagina's zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en uiteraard erg leuk voor alle kleine kinderen. De kartonnen boekjes zijn veilig om mee te spelen en vormen ook geen gevaar voor de allerkleinsten, die graag nog overal op sabbelen. Kortom, een boekje van karton is altijd een leuk cadeau, en door het kartonnen boekje zelf te ontwerpen maak je er gemakkelijk een persoonlijk en origineel cadeau van. Bekijk de vele mogelijkheden online en ga lekker aan de slag met het ontwerpen van een mooi kartonnen boekje!