Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Cadeau baby shower

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Kreeg jij pas een uitnodiging voor een baby shower in de bus? Dan is dit natuurlijk een grote eer, want er is iemand die net bevallen is van een nieuw kindje en die deze blijdschap met je wilt delen. Echter, bij een baby shower hoort ook een cadeau baby shower. Als je tot zo een feestje bent uitgenodigd, dan wil je natuurlijk ook iets meebrengen wat de ouders van het kind zal bevallen. Geschenken kopen kan vaak tot veel frustratie leiden, zeker in het geval van de geboorte van een nieuw kindje. Je wilt namelijk iets moois kopen, maar wilt ook iets geven wat de ouders nog niet hebben gekregen. Jij cadeau baby shower moet dus uniek zijn. Bij een cadeau baby shower wordt er al gauw gedacht aan schattige kleertjes voor de baby. Dit is natuurlijk allerliefst, maar na een maand is de pasgeboren baby alweer uit deze schattige kleertjes gegroeid. Het is dan een veel beter idee om een cadeau baby shower te kopen dat nog lang meegaat, ook wanneer het kind al ouder is.

Een fotoboek als cadeau baby shower

Wat is er nou mooier dan het opbergen van mooie foto's in een fotoboek, zodat men deze herinneringen elke keer opnieuw kan oproepen wanneer men naar de foto's kijkt. Met een fotoboek als cadeau baby shower maak je de ouders gegarandeerd blij. Er is namelijk een zeer goede kans dat niemand aan dit unieke cadeau gedacht heeft. Daarnaast gaat een fotoboek erg lang mee en kan gevuld worden met foto's van de baby en de ouders. Het beschermt voor altijd de mooiste herinneringen, en dat kun je niet van veel geschenken zeggen.