Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Cadeau

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Het komt geregeld voor dat je een origineel cadeau wilt geven aan een jarige peuter, aan een kleuter of aan een pasgeborene. Je hebt geen idee wat je nu weer moet verzinnen om cadeau te doen. Een cadeaubon voor de ouders, een speeltje voor het kind, iets lekkers voor iedereen... Of dan toch maar weer een kaartje geven met geld of een cadeaubon zodat ze zelf iets kunnen uitzoeken?

Het kan leuker en origineler! Wat is er leuker om een uniek zelfgemaakt boekje cadeau te doen? De ontvanger van het cadeau zal zeer blij zijn met het originele boekje. En zelf heb je het plezier van het maken. Vooral leuk om peuters en kleuters een klein kartonnen boekje geven kan veel plezier geven en de kleuter of peuter in kwestie kan er ook nog eens van leren als je het boekje een beetje educatief maakt door er leerzame plaatjes of woordjes in te zetten. Je kan ook denken aan een leuk kraamboekje voor later of een baby shower. Ook de eerste keer in de peuterklas kan een leuke reden zijn om een leuk zelfgemaakt boekje als cadeau te geven.

Een cadeau als dit is uitermate geschikt om te bewaren voor later. Terugkijken in je eigen babyboekje is op latere leeftijd natuurlijk heel erg leuk om te doen. Dit soort boekjes zijn hierdoor een cadeau voor het leven.