Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Fotoboek baby

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Is er net een nieuwe baby geboren bij een van je vrienden, je familie of je buren, dan wil je hier natuurlijk deel van uitmaken en de blijdschap delen van de twee kersverse ouders. Maar dit betekend ook dat je waarschijnlijk graag een cadeau mee wilt brengen, zodat je aan de ouders kunt laten zien dat je blij voor ze bent. Een cadeau kopen is echter niet altijd een gemakkelijke taak, met name omdat de ouders waarschijnlijk al een heleboel geschenken krijgen en dan wil je natuurlijk iets origineels bedenken om een waardevolle bijdrage te leveren. Wil je echter iets geven dat van emotionele waarde is, dan is een fotoboek baby ideaal. Een fotoboek baby kan door jou of door de ouders gevuld worden met prachtige foto's van bijvoorbeeld de geboorte en kan hierdoor ook nog jarenlang plezier verschaffen. Een fotoboek baby kan namelijk later niet alleen door de ouders bekeken worden, maar een fotoboek baby is ook ideaal om later aan de dochter of zoon te geven. Met een fotoboek baby geef je altijd het juiste cadeau.

Een uniek baby fotoboek geschenk

Terwijl de meeste mensen bloemetjes, chocolaatjes en baby kleertjes kopen, kom jij tevoorschijn met een uniek cadeau, waar waarschijnlijk niemand anders aan gedacht heeft. Een baby fotoboek is bovendien veel meer waard dan alle andere geschenken, niet alleen omdat het een leven lang meegaat, maar ook omdat een baby fotoboek van zulke grote emotionele waarde is. Uiteindelijk wordt een baby fotoboek namelijk tot onderdeel van het gezin, gezien het zo vele mooie herinneringen in zich herbergt. Een baby fotoboek is dus zeker een geschenk om blij van te worden.