Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Fotoboek bestellen

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Met de opkomst van digitale camera’s en smartphones met camera-mogelijkheden neemt het aantal foto’s dat we nemen enorm toe. In veel gevallen worden alle foto’s op de computer gezet en daar blijven ze dan. Toch is het ook leuk om foto’s op papier te hebben. Je kunt foto’s combineren en een fotoboek bestellen.

Fotoboeken bestellen voor jonge kinderen

Ook voor kleine kinderen kun je dit soort fotoboeken bestellen. Natuurlijk zijn de boeken dan uitgevoerd op stevig, dik karton. Met het fotoboeken bestellen heb je de mogelijkheid om voor het kind leuke en herkenbare foto’s te gebruiken. Foto’s van objecten in huis of van familieleden, bijvoorbeeld. Of je kunt fotoboeken bestellen waarin je foto’s van dieren hebt verwerkt. Een fotoboek bestellen kan op deze manier bijdragen aan de ontwikkeling van het kind, door woorden en objecten samen te oefenen. Zo heeft het fotoboek bestellen meteen een hoge didactische waarde. En, niet onbelangrijk: het kind zal het prachtig vinden.

Op maat een online fotoboek bestellen

Een online fotoboek bestellen is erg eenvoudig. Eenvoudig te bedienen software zorgt er voor dat het fotoboek bestellen een fluitje van een cent is. Met simpele bewegingen en muiskliks komen de plaatjes waar je ze hebben wilt. Fotoboeken bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Je bestelde fotoboek wordt snel op je adres bezorgd.