Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Fotoboek geboorte

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Je kindje is net geboren en natuurlijk wil je hier zoveel mogelijk van genieten. Voor je het weet is je dochter of zoon weer enkele jaren oud en is de babytijd weer voorbij. De speciale tijd van de geboorte wil je dus zeker ook op foto opnemen. Foto's geven je namelijk de gelegenheid om al deze mooie momenten ook over enkele jaren weer terug te bekijken en dan bijvoorbeeld samen met je nu pas geboren zoon of dochter. Echter wil je deze speciale foto's wel in een mooi fotoboek geboorte plaatsen. Een fotoboek geboorte laat je alle foto's mooi op een plek bewaren en beschermt ze tevens tegen invloeden van buitenaf.

Een mooi fotoboek geboorte voor je dochter of zoon

Het is natuurlijk prachtig om een fotoboek geboorte voor jezelf te maken, maar het is ook een leuk idee - als niet een nog leuker idee - om een fotoboek geboorte te maken voor wanneer je zoon of dochter ouder is. Je kunt dit mooie fotoboek dan cadeau doen aan je kind wanneer deze volwassen is. Zo laat je zien hoeveel zij of hij voor je betekent en heb je altijd een bijzonder cadeau. Dit zou bijvoorbeeld een ideaal idee zijn als je zoon of dochter jarig is, zoals bijvoorbeeld de 18e verjaardag. Bovendien kun je een fotoboek geboorte gemakkelijk online maken en dan bestellen, zodat deze gemakkelijk bij jezelf thuis afgeleverd wordt. Een prachtig idee dus!