Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Fotoboek kopen

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Fotoboek kopen

Vanaf nu is het mogelijk om online een fotoboek te kopen. Wat is er nu leuker dan een eigen fotoboek kopen en online bestellen. U krijgt de mogelijkheid om uw herinneringen vast te leggen in een fotoboek. Het fotoboek kopen zal een makkelijke manier zijn om op verjaardagen of aan vrienden of familie uw foto's te tonen. U kunt uw herinneringen of gemaakte vakanties vastleggen en krijgt de mogelijkheid er een persoonlijk tintje aan te geven. Al uw kinderen, dieren, vakanties, familie of andere foto's kunnen worden vastgelegd. De mogelijkheden zijn echt onbeperkt. Het fotoboek kopen en maken voor een uniek exemplaar in uw boekenkast. Het geeft uw omgeving een eenvoudige inkijk in uw leven.

Een fotoboek maken dat bij u past

Eigenlijk houdt iedereen wel van een eigen fotoboek kopen. Deze boeken zorgen ervoor dat uw foto's goed worden beschermt en voor eeuwig vastliggen. Niet iedereen heeft dezelfde smaak, dus het is mogelijk om al uw wensen door te voeren en zo een persoonlijk boek af te leveren. Uw kunt foto's van verschillende gelegenheden samenvoegen of voor elke gebeurtenis een nieuw boek maken. Al uw wensen zijn mogelijk.

U kunt het fotoboek kopen en makkelijk zelf samenstellen en via deze site bestellen. Op een makkelijke en betrouwbare manier wordt uw boek in elkaar gezet. Het fotoboek wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres.