Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Fotoboek maken

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een peuter? Wat dacht je van een leuk boekje met kartonnen pagina’s, vol met leuke foto’s? Zo’n fotoboek maken is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar het is ook erg leuk om te doen. Stap in de wondere wereld van het fotoboeken maken.

Fotoboek maken

Zelf een fotoboek maken, dat betekent dat de ontvanger een heel persoonlijk cadeau gaat krijgen. Zelf fotoboeken maken betekent ook, dat je bij het foto boek maken zelf foto’s kunt toevoegen die bij het kind en zijn belevingswereld passen. Bij het zelf een foto boek maken kun je ook heel persoonlijke foto’s toevoegen, die voor het ontvangende kind leuk en herkenbaar zijn. Zo kun je een fotoboek maken met foto’s van bekende voorwerpen. Of je kunt een foto boek maken met foto’s van familieleden. Nog leuker: fotoboeken maken waarin de foto’s hun eigen verhaal vertellen.

Fotoboeken maken is gemakkelijk!

Fotoboeken maken is niet zo ingewikkeld als je denkt. Op de website vind je alle tools die je nodig hebt voor het fotoboek maken. Met een eenvoudig te bedienen programma worden de foto’s op de juiste plaats gezet. Zo wordt een foto boek maken nog leuker en gemakkelijker. De boekjes hebben stevige, kartonnen pagina’s. Na het foto boek maken wordt het eindproduct uiteraard netjes thuisbezorgd.