Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Fotoboek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Wil je een origineel geschenk voor een peuter of pasgeboren baby of misschien een blijvende herinnering voor de opa's en oma's? Denk eens aan kartonnen fotoboeken! Een geschenk dat jaren later nog kan worden opgepakt om te bekijken en te genieten van de dierbare momenten van opgroeiende kinderen.

Het ontwerpen van een fotoboek is al een hele leuke bezigheid. Heerlijk door de foto's bladeren en uitzoeken welke foto's het leukste zijn om in het fotoboek terecht te komen. Het kan zelfs zo verslavend werken dat je vaker een fotoboek cadeau wilt doen. Of een paar jaar achter elkaar voor hetzelfde kind zodat deze later kan terugkijken hoe hij van baby naar peuter en tenslotte naar kleuter opgroeide. Mooie momenten zoals de eerste keer naar de peuterschool, verjaardagen of de feestdagen zijn enkele onderwerpen die je zeker in het fotoboek zou moeten zetten.

Kartonnen fotoboeken zijn gemakkelijk jarenlang te bewaren en eenvoudig schoon te maken. Wil je van een fotoboek meerdere exemplaren hebben om bijvoorbeeld ook opa's, oma's en ooms en tantes te verrassen met een origineel cadeau dan is dat geen enkel probleem. De fotoboeken kan je in meerdere hoeveelheden laten maken zodat de hele familie kan genieten van de opgroeiende baby.

Als je in de fotoboeken ook nog de namen van de personen of andere zaken die op de foto's staan afgebeeld zet, leert het kind spelenderwijs meteen een aantal namen of andere woordjes. Dus behalve leuk zijn zelf ontworpen fotoboeken ook nog eens leerzaam voor peuters en kleuters. Een fotoboek is daarom een uniek en blijvend geschenk voor de hele familie.