Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Geboorte cadeau

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Is een van je vrienden net bevallen van haar eerste kind? Dan heeft zij net het mooiste cadeau van deze wereld al mogen ontvangen. Maar natuurlijk wil jij haar ook iets geven om dit bijzondere moment te vieren. Een bloemetje, wat kleertjes voor de baby of zelfs chocolaatjes heeft zij waarschijnlijk allemaal al, omdat anderen haar dit al hebben gegeven. Maar een geboorte cadeau is veel mooier als het uniek is. Maar wel geboorte cadeau moet je haar dan geven? Waarom niet een prachtig fotoboek van de geboorte van haar eerste kind? Dat is pas een geboorte cadeau dat ze haar hele leven zal koesteren, omdat het van grote emotionele waarde is. Een mooi geboorte cadeau kan dus bestaan uit een fotoboek met prachtige foto's van haar en haar nieuwe gezinnetje.

Een cadeau geboorte online vinden

Als je een geboorte cadeau zelf wilt maken, dan kun je bijvoorbeeld een prachtig fotoboek van karton online bestellen. Een dergelijk cadeau geboorte is niet alleen erg bijzonder, maar zal het zeker ook goed doen bij de verse moeder. Je koopt namelijk niet zomaar een cadeau geboorte, maar een cadeau geboorte waarvan je weet dat ze er altijd waarde aan zal hechten. Natuurlijk kan ze dit cadeau geboorte ook weer als cadeau later aan haar eigen kind geven, zodat deze kan zien hoeveel haar moeder al bij de geboorte van haar hield. Online kun je een fotoboek van karton zelf samenstellen en laten opsturen. Gemakkelijk en snel dus!