Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Geboorte kado

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een eigen ontworpen kartonboekje is een ideaal geboorte kado. In de boekhandel zijn allerlei kartonboekjes verkrijbaar, maar een eigen ontwerp is toch net iets specialer als geboorte kado. De kersverse pappa en mamma zijn vast blij met een boekje dat echt bij hun baby past en waar ze nog lang van zullen genieten. Een kado geboorte voor een zoon vraagt om andere plaatjes dan een kado geboorte dochter, of kado geboorte kleinkind. Het ontwerp van het geboorte kado is geheel aan jou. Misschien kies je voor een boekje vol plaatjes van roze eenhoorns, stoere brandweerwagens, mooie bloemen, of de dieren in de dierentuin die je samen met de dreumes wil bezoeken. Online maak je gemakkelijk dit unieke geboorte kado en plaats je alle plaatjes precies zoals jij dat wilt.
Neem het geboorte kado mee op kraamvisite, of geef het aan de aanstaande moeder tijdens de zwangerschap. Vul het kado geboorte met foto’s van de familie, van de zwangerschap, of van jullie vriendschap en vergeet de beschuit met muisje niet. Versier het geboorte kado boekje met de naam van het kind voor een nog persoonlijker tintje. Een kado geboorte petekind is leuk met plaatjes van de doop en de peetouders. De mogelijkheden voor een kado geboorte zijn eindeloos en wat je ook kiest, de baby zal nog lang plezier van hebben van dit kleurrijke en stevige geboorte kado. Veel plezier met ontwerpen.