Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Geboorteboek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Vanaf het moment dat je zwanger bent, bevindt je je in een achtbaan van allerlei soorten momenten. Mooie momenten, emotionele momenten, moeilijke momenten en leuke momenten. Aan het einde van de zwangerschap, leef je toe naar de bevalling. Wat een bijzonder moment! Hoe mooi is het dan om een geboorteboek te maken met alle verhalen en foto's van de zwangerschap en de geboorte? Zo kun je zelf nog vaak door het geboorteboek bladeren en herinneringen ophalen. Daarnaast is het fantastisch om dit later ook te kunnen delen samen met je kind. Een geboorteboek is makkelijk, want het is makkelijk op te bergen en je kunt het er zo bij pakken als je het nodig hebt. Alles staat erin om de mooie momenten weer even op te halen. Het geboorteboek kun je zelf naar eigen smaak maken en indelen hoe dat jij dat zelf wilt. De volgorde, de layout, het lettertype, de kleur, de grootte enzovoort, jij bepaalt alles voor jouw eigen persoonlijke geboorteboek.
Het is verstandig om het boek wel snel na de geboorte te maken. Dan zijn alle herinneringen nog vers voor als je bij de foto's ook teksten wilt neerzetten.
Nadat je op de computer je ontwerp af hebt en het helemaal naar jouw wens is, gaan wij ermee aan de slag om het af te drukken in het boek. Het boek bestaat uit prachtige kartonnen pagina's en heeft een goede kwaliteit, zodat jij en je kindje en familie lang kunnen genieten van jouw eigen gemaakte geboorteboek.