Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Gepersonaliseerd boek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

We vinden het allemaal leuk om iets te hebben waar je naam op staat. Zoals een frisdrankflesje, boekenlegger of mok. Maar een boek met je eigen naam erin mag er ook wezen. Vooral kinderen vinden het geweldig wanneer je en verhaaltje vertelt waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Het is namelijk veel spannender om te horen wat jij allemaal meemaakt dan een kabouter met een nietszeggende naam.

Maak een gepersonaliseerd boek

Een gepersonaliseerd boek maakt het mogelijk voor kinderen om naar verhaaltjes te luisteren die over zichzelf gaan. Maar ook zal een gepersonaliseerd boek extra stimuleren om zelf te gaan lezen. Het verhaal gaat immers over het kind zelf, dat maakt het extra leuk. Het maken van een boek op naam is heel gemakkelijk. Je hoeft eigenlijk alleen een thema of boekje te kiezen, de naam op te geven en een foto aan te leveren en wij doen de rest.

Gepersonaliseerd fotoboek

Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd boek met eigen foto’s te maken. Verzin je eigen verhaal (bijvoorbeeld over de dierentuin, speeltuin of kinderboerderij) en gebruik hierbij je eigen foto’s. Dat zal het boek nog specialer maken voor je kind. Het gaat namelijk over zichzelf en over iets dat hij of zij zelf heeft meegemaakt.

Hoge kwaliteit

Een gepersonaliseerd boek heeft bij ons – net als onze andere producten – een hoge kwaliteit, qua papier, kaft en natuurlijk drukwerk en dat voor een gunstige prijs. Geef je kind eens een bijzonder cadeau, namelijk een gepersonaliseerd boek met een spannend avontuur. Het zal meteen het lievelingsboek van je kleintje worden.