Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Gepersonaliseerd cadeau

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd kado? Het is goed als kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met de wereld van de boeken. Dat geldt ook voor de heel jonge kinderen. Het vasthouden van dit gepersonaliseerd kado, dit boek, het bladeren en het bekijken van wat er allemaal in staat is onderdeel van een lang proces waarin kinderen vertrouwd raken met boeken. Uiteraard kunnen heel jonge kinderen nog niet lezen in een dergelijk gepersonaliseerd kado, maar ze kunnen wel kijken naar de afbeeldingen. Aan het materiaal, waarvan het boek is gemaakt mag je hoge eisen stellen: stevig karton met vrolijke, frisse kleuren. Dat biedt mogelijkheden voor een gepersonaliseerd cadeau.

Toegevoegde waarde met een gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd kado is uiteraard extra leuk. Afbeeldingen die de kleine herkent uit zijn eigen omgeving verhogen het plezier. Je kunt zo’n gepersonaliseerd cadeau vullen met foto’s, niet alleen van objecten, maar ook van familieleden. Met een dergelijk gepersonaliseerd cadeau kun je dus prima samen met het kind namen van mensen en dingen oefenen.

Een gepersonaliseerd cadeau is niet moeilijk

Gelukkig hoef je niet zelf met karton, schaar en plakpot in de weer. Een kartonnen boekje als gepersonaliseerd kado kun je heel eenvoudig online regelen. Op het scherm wijs je eenvoudig aan waar je welke foto’s wilt hebben en het gepersonaliseerde kado wordt helemaal vervolgens helemaal naar wens gemaakt. Na korte tijd heb je het gepersonaliseerde cadeau thuis.