Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Kado met naam

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een kado kopen en geven is leuk en er een krijgen is nog leuker. Het bedenken van een kado voor iemand, zeker voor een kind, is niet altijd eenvoudig. Ouders die net een baby hebben gekregen, krijgen aan de lopende band kado's van kraamvisite. Kinderen van een paar jaar oud lijken tegenwoordig persoonlijke speelgoedwinkels in hun slaapkamer te hebben. Een uniek kado voor deze ouders en kinderen is een kado met naam. Een kado met naam van het kind erop is heel persoonlijk. Het laat zien dat u veel moeite heeft gedaan om een speciaal kado te vinden en te kopen. Een kado met naam is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Boekjes met de eigen naam, zilveren spaarpotjes of bestek met een ingegraveerde naam en soms ook een geboortedatum en zelfs meubeltjes waarop de naam geschilderd is, zijn voorbeelden van trendy kado's. Een kado met naam is een kado voor het leven. Voor de ouders is het een mooi aandenken aan de vroege babytijd. Voor het kind is het later leuk om terug te zien dat mensen zoveel moeite hebben gedaan voor een uniek kado. Niet alleen voor een kind is zo'n kado leuk. Vrienden en familie kunnen het zeer waarderen als u een kado met naam geeft. Een afscheid van een collega kan nog specialer worden als een kado met naam wordt gegeven. Een kado zoeken en vinden hoeft geen probleem te zijn als u kiest voor een kado met naam.