Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Kartonboekje

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een kartonboekje is een ontzettend leuk cadeau voor ieder kind! Onze kartonboekjes bieden je de mogelijkheid om deze volledig zelf te ontwerpen. Met deze leuke duurzame boekjes kunnen persoonlijke verhalen verteld worden of eigen verhalen gevisualiseerd. Dit boekje kan samengesteld worden met eigen teksten, afbeeldingen en foto's. De boekjes hebben kartonnen pagina's met daarop de door u bepaalde inhoud en daaroverheen een dun plastic laagje. Hierdoor gaan ze lang mee, ook wanneer de kleintjes enthousiast aan de pagina's van het kartonboekje trekken.

Om even een leuk voorbeeld te geven voor het zelf maken van een kartonboekje: de vakantie van een peuter. Hier kun je een algemene titel opzetten, zoals "Op vakantie" en daarbij een foto van het kleintje met de ouders en het grotere broertje voor de caravan. Dan vervolgens kan op iedere bladzijde een typisch vakantie thema geplaatst worden met een persoonlijke tekst en foto, zoals ijsjes eten, op het strand spelen met het zand en slapen in een campingbed. Dit kan natuurlijk met alle thema's! Een weekendje logeren met oma geeft ook al snel voldoende input voor een leuk en heel persoonlijk voorleesverhaal voor het slapen gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk bijvoorbeeld eens op Facebook bij uw vriendin voor leuke foto's van het eerste jaar van de kleine voor het cadeautje voor de eerste verjaardag!

Kortom: een kartonboekje is een zeer geschikt en persoonlijke cadeautje voor baby's en kinderen!