Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Kartonnen boekje

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Kartonnen boekjes zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Het voordeel hiervan is wel dat je veel kunt variëren, maar het nadeel is ook dat je al snel dubbele exemplaren in huis hebt. Wil jij zeker zijn dat je een kartonnen boekje cadeau doet dat nog niet in het bezit van het kind is? Dan is het een geweldige optie om zelf het kartonnen boekje te ontwerpen. De kartonnen boekjes worden bedrukt met afbeeldingen, foto's of teksten van jouw keuze, waardoor je alle gelegenheid hebt om een persoonlijk, uniek en zeer origineel product te maken. Daar worden natuurlijk alle kinderen blij van!

Kartonnen boekjes voor de allerkleinsten

Je kunt online aan de slag met het ontwerpen van de kartonnen boekjes. Upload je favoriete foto's of ga voor een leuke verzameling van afbeeldingen waar het kind van houdt. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dus je kunt je echt helemaal uitleven tijdens het ontwerpen van de kartonnen boekjes. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kartonnen boekjes van hoge kwaliteit zijn en veilig voor alle kinderen om mee te spelen en in te kijken. De boekjes van karton zijn zelfs veilig genoeg voor baby's, die over het algemeen toch de neiging hebben van alles in de mond te steken.

Een kartonnen boekje, een blijvende herinnering

Vul de kartonnen boekjes met foto's en je hebt altijd een leuke herinnering aan zowel het boekje als de kindertijd van je kind. Natuurlijk zijn de boekjes van karton niet alleen erg leuk voor je eigen kinderen, maar ook geweldig om cadeau te doen aan bijvoorbeeld nieuwe ouders. Ontdek de vele mogelijkheden zelf!