Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Kartonnen fotoboek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een fotoboek van karton; dat is nog eens iets anders! Deze kartonnen fotoboekjes zijn natuurlijk ideaal voor kleine kinderen. Baby's, dreumesen en peuters houden van boekjes, en wat is er leuker dan een eigen fotoboek van karton? Je kunt nu online zelf je kartonnen fotoboek ontwerpen. Kies uit je favoriete familie-, vakantie- of bijvoorbeeld dierenfoto's en maak zo stap voor stap je eigen fotoboek van karton. Natuurlijk kun je ook afbeeldingen en teksten gebruiken om het kartonnen fotoboek een unieke uitstraling te geven.

Een gepersonaliseerd fotoboek van karton

Juist omdat je het kartonnen fotoboek van begin tot einde zelf kunt ontwerpen, kun je deze gemakkelijk aanpassen aan wat het kind leuk vindt. Maak er een geweldig themaboek van met alles wat het kind leuk vindt en creëer in een handomdraai een nog persoonlijker cadeau. Uiteraard wordt het fotoboek van karton gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en stevig karton. Hierdoor zal ieder kind veel en lang plezier hebben van het eigen boekje. Daarnaast wordt er uiteraard optimaal aandacht besteed aan de veiligheid van het product, zodat zelfs baby's zonder zorgen plezier kunnen hebben van het kartonnen fotoboek.

Het ideale cadeau voor elk kind

Een fotoboek van karton is absoluut het perfecte cadeautje voor elk kind en door zelf je kartonnen fotoboek te ontwerpen kun je hier een geheel eigen draai aan geven. Maak het fotoboek van karton precies zoals jij het wilt en je hebt in een mum van tijd een origineel en persoonlijk cadeau in handen. Bekijk online de vele mogelijkheden en ga aan de slag met het kartonnen fotoboek. Veel plezier!