Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Kraamcadeau met naam

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Kraamcadeau met naam

Iedere geboorte is bijzonder. En dat geldt ook voor kraambezoek. Een intiem moment dat je mag delen met vrienden of familie. Je wil dus ook graag met een mooi kraamcadeau aankomen! Sokjes, rompertjes, knuffels, allemaal erg leuk. Maar dat kan een stuk persoonlijker. Kies bijvoorbeeld voor een kraamcadeau met naam. De kersverse ouders zullen hartstikke blij zijn. En ook voor later, blijft dit een bijzonder cadeau.

Mogelijkheden kraamcadeau met naam

Als je er voor kiest een kraamcadeau met naam te bestellen, zijm er meerdere mogelijkheden. Zo kun je de naam op een rompertje zetten. Iedere baby draagt natuurlijk rompertjes. Het is dus niet alleen een heel leuk, maar ook een praktisch cadeau. Maar voor een kraamkado met naam zijn nog veel meer opties. Zo kun je de naam op een knuffelbeer zetten. Je kunt een mooie slaapzak met de naam erop geven. Of zelfs een lampje met de naam van de baby. Er zijn eigenlijk eindeloos veel opties.

Origineel

Wil jij de ouders écht verassen? Dan is een kraamcadeau met naam de perfecte manier. Het originele cadeau, zal de ouders nog lang bijblijven. Ook is het een cadeau dat goed bewaard zal worden. Een mooi moment om later nog eens aan terug te denken. Ben je op zoek naar een heel origineel kraamcadeau? Dan kun je zelfs een eigen boekje ontwerpen. Zo maak je een nieuw verhaal, met de pasgeboren baby in de hoofdrol. Dit is naast de vele luiertaarten, vast en zeker een welkome afwisseling.