Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Kraamcadeau

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Als je op kraamvisite gaat om een nieuwe baby te bewonderen en de ouders te feliciteren dan neem je graag een origineel kraamcadeau mee. Zo’n kraamcadeau mag best origineel en ook heel persoonlijk zijn. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om een echt persoonlijk kraam cadeau te regelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk kartonnen boekje voor de kleine?

Een persoonlijk kraamcadeau voor de baby

Denk bij een kartonboekje niet aan een boekje met gewone bladzijden. Een dergelijk kraam cadeau is uiteindelijk niet opgewassen tegen de toenemende activiteiten van de baby. Een kartonboekje is uitgevoerd op stevig, dik karton, voorzien van mooi gekleurde pagina’s. Het kartonboekje zelf wordt gevuld met allerlei leuke foto’s of andere afbeeldingen. Voor een kraamcadeau kan het leuk zijn om afbeeldingen met felle kleuren te gebruiken, afbeeldingen die de baby al na een aantal weken gaat herkennen. Leuk als er herkenbare afbeeldingen of foto’s in het kraam cadeau komen te staan!

Een persoonlijk kraamcadeau voor de ouders

Vaak is een kraamcadeau voor de nieuwe baby. Maar ook de ouders worden graag met een origineel kraamcadeau verblijd. En ook hier kan een kartonboekje een verrassend presentje zijn. Allemaal afbeeldingen die van toepassing zijn op het dagelijks leven van de kersverse ouders. Of het kómende dagelijkse leven, dat kan in zo’n kraam cadeau natuurlijk ook heel grappig zijn.

Snel besteld

Op de website kun je heel gemakkelijk en snel je kartonboekje voorzien van afbeeldingen. Met enkele muisklikken heb je alles in orde gemaakt. Na afronding krijg je het kraam cadeau netjes thuisbezorgd.