Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Kraamkado

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Origineel Kraamkado

Als je op visite gaat bij de trotse ouders van een baby neem je een kraam kado mee. Er zijn talloze kraamkado’s in de handel. Loop een babywinkel in en de keuze is reuze. Toch zijn de meeste kraamkado’s niet bepaald origineel. De nieuwe ouders komen om in de rompertjes, knuffels en pyjama’s. Leuk, maar het kan ook anders.

Zelf een kraamkado maken

Met een zelfgemaakt kraam kado heb je gegarandeerd een uniek kado om te geven. Wat te denken van een boekje speciaal gemaakt voor de baby en haar ouders. Dit boekje kun je geheel naar eigen wens ontwerpen. Je kunt ervoor kiezen om een boekje te maken met allerlei afbeeldingen van dieren of een boekje met foto’s van de baby zelf. Kijk eens rond op onze website om alle mogelijkheden te ontdekken. Het boekje is gemaakt van stevig karton zodat het tegen een stootje kan. Met zo’n kraam kado ben je succes verzekerd.

Je kraamkado bestellen

Het is heel gemakkelijk om je unieke kraam kado te maken en te bestellen. Met een enkele klik kun je al beginnen met ontwerpen. Is je ontwerp helemaal naar tevredenheid, klik dan op bestellen. Na het invullen van je persoonlijke gegevens wordt je kraam kado gemaakt en verstuurd naar het opgegeven adres. Dat kan je eigen adres zijn zodat je het zelf mee kan nemen, maar dat kan ook het adres van de ontvanger van het kraam cadeau zijn.