Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Mijn babyboek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Ons zoontje van 10 maanden vindt boekjes lezen helemaal het einde. Toch merk ik aan hem dat hij een beetje uitgekeken is op de boekjes die we tot nu toe voor hem hebben. Hij is toe aan iets nieuws. Daarom hebben we zelf een kartonnen babyboekje voor hem gemaakt waarin we onze eigen foto's konden plaatsen.

De inhoud van mijn babyboek

Ik heb mijn babyboek gevuld met allerlei plaatjes die ons zoontje leuk vindt. Hij is dol op balletjes, hondjes en eendjes. Die vind je dus ook veel terug in mijn babyboek. Verder hebben we het babyboek aangevuld met foto's van oma, opa en andere familieleden. Ik ben druk met ons zoontje aan het oefenen om oma te zeggen aan de hand van dit boekje... Dit lijkt me een leuke verrassing voor haar, als hij straks opeens oma kan zeggen!

Zowel mijn zoontje als ik zijn erg blij met mijn babyboek. Wat me vooral bevalt is dat het een fijn, stevig boekje is. Ik hoef mijn zoontje nu niet constant in de gaten te houden, want het boekje heeft stevige bladzijdes en is dus niet makkelijk kapot te maken. Hij kan het zelfs in zijn mond stoppen zonder dat het beschadigd!

Een groot succes

Mijn babyboek is tot nu toe dus een groot succes. En zodra ons zoontje het niet meer leuk vindt, kunnen we zo weer aan de slag om een nieuw boekje voor hem te maken! Misschien maken we dan wel een boekje met het thema Disneyland, aangezien we hier binnenkort naar toegaan. Als je zelf kartonnen boekjes maakt zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos!