Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Mijn fotoboek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Leg je herinneringen vast met Mijn fotoboek, jouw zelfgemaakte album!
Er zijn zoveel momenten van je kleintje die je hebt vastgelegd of wilt vastleggen. De babytijd, de tijd dat je kleintje een dreumesje is of de peutertijd. Er zijn zoveel gebeurtenissen en vaak gebeurd het allemaal zo snel dat het leuk is om het op een mooie manier voor later vast te leggen. Met mijn fotoboekje heb je een eigen boek vol met alle dierbare foto's. Jij kiest zelf welke foto's in Mijn fotoboekje toegevoegd gaan worden. Je kunt deze foto's heel gemakkelijk digitaal inleveren. Verder is er voldoende ruimte voor jouw creatieve inbreng voor Mijn fotoboek. Wil je er bijvoorbeeld versieringen bij of wil je er een speciale tekst of datum aan toevoegen? Dat is geen enkel probleem! Jij laat van tevoren jouw wensen en voorkeuren weten en wij zorgen ervoor dat jouw mijn fotoboekje aan al jouw eisen voldoet. Het zou toch fantastisch zijn als je over een aantal jaren een naslagwerk vol met herinneringen aan jouw kind kan tonen. Mijn fotoboek is ook hartstikke leuk om in terug te kijken en de gebeurtenissen weer even op te halen. Je kunt het Mijn fotoboekje in de boekenkast opbergen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het mijn fotoboekje als pronkstuk op de salontafel neer te zetten. Zo kunnen al jouw vrienden en kennissen er even inbladeren! Mijn fotoboek is ook uitermate geschikt voor het vastleggen van een huwelijk of een andere grote gebeurtenis. Wacht niet langer en bestel ook een Mijn fotoboek!