Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Naam cadeau

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Baby's en peuters zijn dol op boekjes lezen. En wat is er dan leuker dan een eigen gepersonaliseerd naam cadeau boekje, met foto's van het eigen gezin. Geniet van het gezicht van je kindje als hij foto's van zichzelf én familieleden herkent.

Kijken naar bekende zaken

Vanaf ongeveer 10 maanden begint een baby het vermogen te ontwikkelen om zelf plaatjes aan te wijzen. Sommige kindjes kunnen zelfs al simpele woordjes uitspreken, zoals mama, papa, hond en bal. Ze vinden het dan ook heerlijk om door boekjes te bladeren en plaatjes aan te wijzen en te benoemen.

Het lastige bij de meeste boekjes is echter dat de plaatjes niet op de werkelijkheid lijken. Hoe zal jouw kindje bijvoorbeeld begrijpen dat een plaatje van een jack russel een hond is, terwijl jullie zelf een sint bernardshond hebben?! Dit is verleden tijd met naam cadeau, waarbij je zélf de plaatjes selecteert die je in het boekje wilt zien.

Niet ieder kindje is hetzelfde...

Kinderen verschillen sterk in interesses, maar ook in intelligentie-niveau. Heb je het idee dat jouw kindje op taalgebied achterblijft of juist vooruitloopt? Ook dan is naam cadeau ideaal, want je kunt het boekje precies op het niveau maken dat jouw kind aankan. Naam cadeau kan een extra leermiddel zijn voor kindjes die wat achterblijven, maar juist ook een extra uitdaging voor kindjes die vooruitlopen op taalgebied.

Een boekje van naam cadeau

De boekjes van naam cadeau zullen vast en zeker in de smaak vallen bij uw kleintje. De boekjes zijn van stevig materiaal, waardoor baby's er ook zelfstandig mee kunnen spelen. Naam cadeau geeft dus urenlang lees- en kijkplezier voor u en uw baby!