Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Over ons

 

Bij boekjevankarton.nl kun je een echt bijzonder en uniek product maken. Zoals onze naam al zegt "een boekje van karton".

Dit product is voor een hele speciale doelgroep: kinderen! Bij ons kun je een wel heel bijzonder cadeau maken voor je (klein)kind, neefje/nichtje, vriendje/vriendinnetje. Een boekje, met daarin foto’s van alles wat een kleintje leuk vindt.

Maak bijvoorbeeld een boekje met foto's van papa & mama, opa & oma, of jullie huisdier(en). Of maak met je camera foto’s van zijn lievelingsspeelgoed en maak daar een boekje van. Gegarandeerd dat je kleintje deze foto’s herkent en oprecht blij verrast is.

Maak eens een boekje wat helemaal past bij de belevingswereld van je kind. Ideaal ook voor het leren van woordjes. Of geef het boekje mee naar het kinderdagverblijf of als hij gaat logeren, zodat hij iets vertrouwds bij zich heeft.

Het leuke van zelf een boekje ontwerpen, is dat je dit helemaal naar je eigen smaak kunt doen. Door de achtergronden en stickers kun je net even wat extra’s van je ontwerp maken. Wij streven er naar om de achtergronden en stickers steeds weer uit te breiden. Heb je ideeën, opmerkingen of mis je een bepaalde stijl? Laat het ons weten, dat wordt gewaardeerd!

Nadenken over een verjaardags- of kraamcadeautje hoeft ook niet meer. Een eigen gemaakt boekje is uniek, origineel en valt zeker goed in de smaak. Het cadeaupapier is het enige wat voor rommel zorgt, het boekje maakt geen geluidje dat uren in je hoofd blijft zitten en er kunnen ook geen onderdelen zoek raken.

Nog makkelijker is natuurlijk het geven van een cadeaubon. Deze vind je in vier varianten in onze webshop.

 

Boekjevankarton.nl wenst je veel plezier met het maken van het boekje en het verrassen van je kleintje!