Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Persoonlijk babyboek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en al helemaal als je zelf een persoonlijk babyboek ontwerpt! Of je nu foto's van je kleintje of van je vakantie met de kleine betreft, in jouw zelf ontworpen persoonlijk babyboek beleef je iedere herinnering telkens weer. Je kunt natuurlijk in vele winkels een standaard klein fotoboek kopen, maar er is er geen zo uniek als een die jij zelf ontworpen hebt!

Het persoonlijk babyboek is stevig genoeg om je kleine mee te laten spelen, of om mee te nemen om trots jouw foto's aan de wereld te laten zien! Je kunt een persoonlijk babyboek samen stellen met foto's van de kleine zelf, foto's van het hele gezin, of misschien met foto's van de reis die jullie met de kleine dreumes hebben gemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om meer dan één persoonlijk babyboek samen te stellen. Een fotoboek voor iedere fase waar jouw kleintje zich in bevindt, van kruipen tot lopen, wan eerste woord tot eerste tandje! Of een boekje met gekke bekken en bijvoorbeeld een met alle foto's van de verjaardag of Sinterklaas. Alles kan en met jouw eigen, persoonlijke ontwerp kun je keer op keer jouw herinneringen herleven!

Je kunt gemakkelijk en snel online jouw eigen persoonlijk babyboek, door naar de website te gaan en te beginnen met ontwerpen. Het proces is simpel en gebruikersvriendelijke en met enkele simpele muisklikken ontwerp je jouw eigen persoonlijk babyboek. Natuurlijk wordt het geheel afgeleverd op het door jouw ingevulde adres, of je het nu thuis bezorgd wilt hebben, of je wil het naar een adres versturen om iemand te verassen met jouw eigen ontwerp met foto's van de kleine dreumes!