Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Persoonlijk boek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Je beste vriendin is net bevallen van haar eerste baby en dan heb je natuurlijk ook een cadeau nodig. Soms is het echter erg moeilijk om een leuk cadeau te vinden. Als je vriendin bijvoorbeeld net bevallen is, dan is het de vraag waarmee je haar kunt verblijden. Als ze al alles heeft dat ze nodig heeft, dan wordt het moeilijk om nog iets leuks voor haar te vinden. Natuurlijk wil je ook dat het cadeau dat je aan iemand geeft daadwerkelijke waarde heeft en niet zomaar ergens in een kast verstopt wordt. Dan is het veel beter om een cadeau te geven van emotionele waarde, zoals bijvoorbeeld een persoonlijk boek. Een persoonlijk boek kun je bijvoorbeeld vullen met foto's van de geboorte van haar kind en met foto's van het complete gezin.

Een persoonlijk boek bestellen

Een persoonlijk boek cadeau geven laat zien hoeveel je om iemand geeft en laat ook zien dat je echt aandacht hebt besteed aan welk cadeau het mooiste zou zijn. Een persoonlijk boek is dan natuurlijk helemaal perfect omdat een speciaal moment laat zien in het leven van de persoon aan wie je het cadeau geeft. Daarnaast gaat een persoonlijk boek met foto's vaak een leven lang mee. Dat is dus pas een bijzonder geschenk. Een persoonlijk boek kun je eenvoudig online bestellen. Je kiest simpelweg het boek dat je wilt en laat het naar je eigen huis verzenden en geeft het dan aan iemand cadeau.