Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Persoonlijk cadeau

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Wellicht is je dochter net bevallen van haar eigen kind en ben je op zoek naar een prachtig cadeau. Je kent je dochter natuurlijk als geen ander, maar vaak is het toch even denken wat je haar cadeau kunt doen. In veel gevallen is het veel mooier om een persoonlijk cadeau te geven, dan simpelweg een bloemetje of chocolaatje. Een persoonlijk cadeau laat zien dat je aan haar denkt en echt wilt laten zien hoe blij je bent met de geboorte van je kleinkind.

Een fotoboek als persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau is vaak niet in financiële waarde uit te drukken, maar heeft vaak veel meer een emotionele waarde. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook wat van het grootste belang is. Een fotoboek is hiervoor bij uitstek geschikt. Hier kun je bijvoorbeeld prachtige foto's van de geboorte van je kleinkind in plaatsen, of wellicht van jou en je dochter. Of misschien wil je je zoon en zijn vrouw verblijden met een fotoboek voor de geboorte van zijn kind. Een persoonlijker cadeau bestaat eigenlijk niet.

Eenvoudig een persoonlijk cadeau online bestellen

Een fotoboek kun je gemakkelijk op de website samenstellen met een klik van de muis. Je kiest zelf het fotoboek en geeft aan waar het naartoe gestuurd moet worden. Zo kun je al heel snel genieten van je eigen persoonlijk cadeau. Bovendien kan dit al heel voordelig, dus waar wacht je nog op?