Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Prentenboek

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Maak een prentenboek!

Iedereen kent natuurlijk de vakantieboeken, een album waarin je de vakantie nog eens na kan beleven. Niet zoals in een ouderwets fotoalbum. Geen vol geplakte bladen met verkleurde foto's die loslaten maar een fotoboek waarop je eigen foto's geprint zijn en die een aanwinst voor je boekenkast zijn.

Meer mogelijkheden

Niet alleen de vakantiefoto's zijn een mooi onderwerp voor een fotoboek. In feite kan je de pagina's van een fotoboek met allerlei afbeeldingen en teksten vullen. Denk eens aan een prentenboek, met rijmpjes of kleine verhaaltjes. Afgewisseld met mooie foto's of prenten kun je een uniek boekje voor je kleintje maken.

Alles kan in je eigen ontworpen boek.

Voor zo'n fotoboek gebruik je gewoon leuke foto's van dingen, dieren en mensen die de dreumes (her)kent en leuk vindt. Wees creatief en fotografeer de huisdieren, het lievelingsspeelgoed , Opa en Oma of maak een fotoboek met de avonturen van je kindje.

Ook teksten

Je hoeft je in je prentenboek niet te beperken tot foto's. Wie weet heb je inspiratie voor een mooi verhaaltje of een paar leuke rijmpjes. Maak er er een mooi geheel van met de foto's die je maakt en het kindje wat het cadeau krijgt zal in de zevende hemel zijn.

Cadeau voor Oma of Opa?

Je kunt ook samen een mooi fotoboek maken. Kindertekeningen die je scant of fotografeert kunnen ook je illustraties zijn. Leuk toch om je kindje te betrekken in het maken van een fotoboek? Samen maken jullie een mooi cadeautje voor de grootouder.