Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Speelgoed 1 jaar

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Speelgoed voor een kindje van 1 jaar

1 Jaar: wat een mijlpaal!

Elke eerste verjaardag is een mijlpaal. Op die dag laat een kindje definitief de babytijd achter zich. De tijd van de eerste hapjes en de mini-luiers is voorbij, net als de tijd dat hij of zij urenlang kon slapen. In een jaar kan zo ontzettend veel gebeuren! Het kleine lijfje kent nog nauwelijks rust. Omrollen, kruipen, optrekken, klimmen en klauteren. En dat alles is nog maar een voorbode van de eerste stapjes. Plotseling hoeft de wereld niet langer alleen veilig te zijn, maar vooral ook spannend. Er van alles om te worden ontdekt!

Hoe vind je leuk speelgoed voor 1 jaar?

Natuurlijk wil je de jarige Jop feliciteren, want zo'n bijzondere dag mag niet ongemerkt voorbijgaan. Maar hoe vind je speelgoed voor 1 jaar? Want zo'n dreumes is misschien te groot voor een speen of bijtring, maar te klein voor een voorleesboek of Lego. Kleine kinderen kunnen nog maar kort hun aandacht vasthouden, dus moet het iets zijn dat weet te prikkelen. En dat vanzelfsprekend uitnodigt tot verder spelen, kijken, voelen en beleven. Wij hebben een goede tip voor je. Maak het eens heel persoonlijk! Een babyalbum is een boekje van karton, dat je helemaal zelf kunt ontwerpen en samenstellen. Hierdoor is elk babyboekje uniek. 

Dit zal gegarandeerd zorgen voor plezier en vele leerzame momenten. Vul het kartonboekje met de allermooiste foto's die je maar kunt vinden. Afbeeldingen van papa en mama, opa en oma, broertjes of zusjes. En niet te vergeten de lievelingsknuffel of het huisdier van de kleine! Telkens als je dit boekje samen doorbladert, zal het zorgen voor vele momenten van herinnering en plezier. Maak van de gelegenheid gebruik om verhalen te vertellen, of laat het kindje zelf aanwijzen en woordjes oefenen. Maar ook sabbelen, gooien of uit de box laten vallen is geen probleem. Het kartonboekje is niet alleen mooi, het is ook nog eens berekend op zelfs de meest actieve dreumes!

Het leukste speelgoed voor 1 jaar maak je zelf!

Ben je op zoek naar een wel heel origineel cadeau, dan helpen wij je graag op weg. Bezoek onze gebruiksvriendelijke website, en volg eenvoudig de instructies op het scherm. Upload je mooiste foto's, voeg persoonlijke boodschappen of accenten toe en maak in enkele muisklikken het allermooiste speelgoed voor 1 jaar. Het is simpel en eenvoudig, maar de resultaten zullen gegarandeerd een schot in de roos zijn. Ben je tevreden over je creatie? Rond dan je bestelling af, en je kunt zo snel mogelijk genieten van dit unieke cadeau!