Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Speelgoed 2 jaar

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Samen genieten van de mooiste momenten

Maak een kartonboekje

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw kind, kleinkind, neefje of nichtje? Stel zelf een kartonboekje samen met persoonlijke afbeeldingen, foto's en verhalen. Maak een vrolijk boek over uw zomervakantie of een prachtig kerstboek waarin u foto's van de feestdagen verwerkt. Bedenk een leerzaam verhaal waarin het kind de hoofdrol speelt of zorg voor een blijvende herinnering aan alle bijzondere momenten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Leerzaam en leuk

Het door u gemaakte kartonboekje zal keer op keer bekeken worden en is dus leerzaam speelgoed voor 2 jaar en ouder. Het kind beleeft het door u verzonnen avontuur steeds weer opnieuw en leert van deze herhaling. Daarnaast is een kartonboekje ook nog eens leuk speelgoed voor 2 jaar en ouder. Door vermakelijke teksten, geestige foto's en grappige afbeeldingen maakt u boekjes lezen en voorlezen leuk!

Duurzaam

Een kartonboekje is duurzaam en dus ook een leuke herinnering voor later. Door de dikte van het karton is het boekje bestand tegen speelse kinderhandjes. Bovendien kan het boekje gemakkelijk met een doekje worden afgenomen. Dus zeer geschikt speelgoed voor 2 jaar en ouder.

Aan de slag

Een kartonboekje is eenvoudig en snel gemaakt. In een handomdraai heeft u een bijzonder cadeau. Upload uw foto's en afbeeldingen, bedenk een passende tekst en ga direct aan de slag!