Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Speelgoed 3 jaar

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Feestje

Binnenkort is er een kinderfeestje waarvoor jullie zijn uitgenodigd. Het feestvarken wordt 3 jaar. En natuurlijk wordt jullie komst zeer op prijs gesteld. Altijd leuk zo'n verjaardagsfeest van een kindje. Vaak is de jarige de hele dag het stralende middelpunt en mag er de hele dag door lekker gesnoept worden. Uiteraard gaat het zo'n driejarige ook voor een groot gedeelte om de cadeautjes. Maar dat mag als je jarig bent. Wat is nu leuk speelgoed voor een kind van 3 jaar?

Speelgoed 3 jaar

Een kind van 3 jaar stelt nog niet al te veel eisen aan de kado's. Ze zijn op deze leeftijd vaak nog wel met van alles tevreden. Maar het is natuurlijk leuk om iets uit te kiezen dat echt speelgoed voor 3 jaar is. Op deze leeftijd doen boekjes het nog altijd goed. En dan vooral boekjes met platen. Lezen is uiteraard nog te hoog gegrepen, maar plaatjes kijken doet vrijwel ieder kind van 3 jaar met veel plezier. Kies je dus voor een boekje, dan is het feestvarken vast en zeker helemaal blij.

Kartonnen boekje

Een kind van 3 jaar is nog niet altijd even voorzichtig met boekjes. Een boekje van karton is daarom leuk speelgoed voor 3 jaar. Het kind kan dan onbezorgd door het boekje bladeren en je hoeft niet bang te zijn dat het snel kapot scheurt. Kies je voor zo'n kartonnen boekje als speelgoed voor 3 jaar, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Als je het jarige kind redelijk goed kent, weet je vast wel welke thema's in de smaak zullen vallen. Denk bijvoorbeeld aan een kartonnen boekje met plaatjes van voertuigen. Of kies voor een boekje met dieren als thema. Absoluut leuk speelgoed voor 3 jaar, zo'n kartonnen boekje met plaatjes.