Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Veelgestelde vragen

 
Kan ik nog een nieuw boekje maken op boekjevankarton.nl?
Nee, alleen eerder gemaakte boekjes kunnen nog bewerkt en besteld worden. Wil je een nieuw boekje ontwerpen? Ga dan naar fotoboekjevankarton.nl, de ontwerptool zal je zeer bekend voorkomen.
Hoe kan ik mijn eerder gemaakte boekjes openen?
Klik op mijn boekjes en vul je mailadres is. Je krijgt dan van ons een mail met daarin een overzicht van jouw gemaakte boekjes. In dat overzicht staat een link, klik erop en jouw boekje wordt geopend in de nieuwe tool van fotoboekjevankarton.nl.
Moet ik dan weer helemaal wennen aan de nieuwe ontwerptool?
Nee, de ontwerptool is hetzelfde gebleven, alleen de kleurtjes zijn anders en we hebben een aantal handige opties toegevoegd.
Op welke apparaten kan ik een fotoboekje van karton maken?
Je kunt een fotoboekje maken op je telefoon, tablet of laptop/computer. Voor op je telefoon hebben we een speciale, simpele versie gemaakt. Op je telefoon kun je alleen thema’s kiezen en die vullen met je eigen foto’s en tekst. Op je tablet, laptop/computer kun je een boekje ontwerpen zoals je dat zelf wilt.
Thema’s?
Niet iedereen heeft zin, tijd of inspiratie om zelf een fotoboekje te ontwerpen. Daarom kun je vanaf nu ook kiezen uit onze leuke thema’s. Wij hebben de ontwerpen alvast voor je gemaakt, jij hoeft alleen nog maar foto’s en tekst toe te voegen. Op je tablet, laptop/computer kun je de thema’s zelfs nog aanpassen.
Moet ik een boekje in 1 keer maken?
Nee, je kunt je boekje opslaan en er op een ander moment mee verder. Jouw gemaakte boekje wordt gekoppeld aan jouw email adres. Handig, want dan hoef je nooit een account aan te maken en een wachtwoord aan te maken.
Uit hoeveel pagina’s mag mijn boekje bestaan?
Het boekje bestaat standaard uit 14 pagina’s. Dit is inclusief de voor- en achterkant. In het bewerkingsprogramma kun je pagina’s toevoegen tot een maximum van 30 pagina’s (inclusief de voor- en achterkant).
Wat is de levertijd?
Wij verzenden jouw boekje(s) binnen 3 werkdagen. Jouw boekje wordt dan na 1 á 2 werkdagen bij jouw thuis bezorgd. Bestellingen die buiten Nederland bezorgd worden, kunnen wat meer tijd in beslag nemen.
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen € 2,95 per bestelling. De verzendkosten voor België bedragen € 4,95 per bestelling. Het maakt dus niet uit hoeveel boekjes je bestelt, de verzendkosten blijven gelijk.
Kan ik na het bestellen nog iets veranderen aan mijn boekje?
Nee dat kan helaas niet. Na het bestellen wordt jouw boekje meteen in productie genomen en kan er dus niets meer gewijzigd worden. Controleer jouw ontwerp dus goed!
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Nadat je een bestelling plaatst, wordt deze meteen in productie genomen. Het is daarom ook niet mogelijk om een bestelling te annuleren.
Hoe bekijk ik het digitale boekje?
Als je een digitaal boekje hebt meebesteld krijg je een e-mail met een link om het boekje te kunnen downloaden en een link met uitleg. Het kan maximaal een uur duren voordat het digitale boekje beschikbaar is. Als je de mail niet hebt ontvangen kun je het beste contact met ons opnemen.
De link naar de pagina met uitleg vind je hier.
Verzenden jullie ook naar adressen buiten Nederland?
Momenteel verzenden wij alleen naar Nederland en België. Als je het boekje wilt laten verzenden naar een ander land kun je het beste even contact met ons opnemen.
Kan ik een eerder gemaakt boekje bewerken en/ of nabestellen?
Ja dat kan. Klik op mijn boekjes, vul je email adres in en je krijgt van ons een overzicht van jouw gemaakte en bestelde boekjes.
Kan ik een bestelling terugsturen (herroepingsrecht / retour)?
Als het boekje productiefouten bevat kun je contact met ons opnemen en sturen wij je een nieuw boekje op. In alle andere gevallen kunnen wij geen retouren accepteren. Zowel de boekjes als de cadeaubonnen worden per bestelling op maat gemaakt (zie artikel 8.2.a in onze algemene voorwaarden).
Waar vind ik de algemene voorwaarden?
Hoe gaan jullie om met mijn privacy?