Verzenden en ontvangen

Wanneer ontvang ik mijn boekje?

Wij verzenden jouw boekje binnen 3 werkdagen. Je ontvangt van ons altijd een verzendbevestiging als je boekje verstuurd wordt. Jouw boekje wordt dan over het algemeen na 1 à 2 werkdagen door PostNL bij jou thuisbezorgd.

Bestellingen die buiten Nederland bezorgd worden, nemen wat meer tijd in beslag.

Als je boekje op vrijdag verzonden wordt, dan vindt de bezorging over het algemeen op zaterdag plaats. Dit kan in sommige gevallen langer duren, dat is afhankelijk van PostNL.

Door in te loggen op je account kun je de actuele status en de verwachtte verzenddatum volgen. Klik hiervoor op Mijn Bestellingen.

Als je boekje eerder klaar is dan de aangegeven levertijd, dan word je boekje uiteraard ook eerder verzonden!

Let op: Helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen bij PostNL.

Kan ik mijn boekje met spoed laten bezorgen?

Wij bieden een spoedoptie voor verzending tegen een meerprijs van 7% op de kosten van je boekje. Bestel jij je boekje voor 11.00 uur ‘s morgens op maandag t/m vrijdag, en maak je gebruik van deze spoedoptie, dan verzenden wij je boekje diezelfde werkdag. Jouw boekje wordt dan over het algemeen na 1 à 2 werkdagen door PostNL thuisbezorgd.

Om gebruik te maken van deze spoedoptie stuur je ons, direct na het plaatsen van je bestelling, een e-mail met daarin het verzoek tot spoed en het ordernummer. Je kunt hiervoor mailen naar info@boekjevankarton.nl

Let op: Helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen bij PostNL.

Kan ik mijn boekje internationaal verzenden?

Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Verzendt je naar een ander land, mail ons op info@boekjevankarton.nl, we creëren graag mogelijkheden.

Wat als er iets mis is met mijn bestelling?

We willen graag dat al onze klanten blij zijn met het resultaat. Dus als er iets niet goed is, laat het ons weten en mail naar info@boekjevankarton.nl.

Ons productie- en drukprocessen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. We gebruiken professioneel geijkte kleurprofielen die jouw foto's het beste weergeven. Toch kunnen tussen de verschillende exemplaren van hetzelfde boekje kleine verschillen zichtbaar zijn. Ook kunnen de kleuren van het boekje enigszins afwijken van de fotokleuren die jouw telefoon, tablet of computer laten zien.

Kan ik een bestelling terugsturen (herroepingsrecht)?

Als het boekje productiefouten bevat, mail dan van iedere fout een duidelijke foto naar info@boekjevankarton.nl en wij sturen je, na beoordeling, een nieuw boekje op. In alle andere gevallen kunnen wij geen retouren accepteren omdat het boekje speciaal voor jou gemaakt wordt.