Kartonboekje met je eigen ontwerp: een stevig fotoboekje vanaf € 14,95 en binnen 3 werkdagen naar je verzonden

Vriendenboekje

Wij zijn vernieuwd!
Nog leuker, sneller en makkelijker :-)

Wij hebben niet stilgezeten het afgelopen jaar! Onze ontwerptool is flink verbeterd en we hebben een heel nieuw merk opgezet! Wat er allemaal nieuw is? Je leest het hier!

 

 

Ben je al eens begonnen met het ontwerpen van een boekje en wil je daarmee verder? Klik op de knop hieronder!

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

Maak simpel een kartonboekje met daarin je eigen foto’s. Een stevig fotoboekje dat je een kind met plezier cadeau kunt geven.

€ 14,95
Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

Maak simpel een kartonboekje waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Zijn of haar gezichtje en naam zijn het middelpunt van het verhaaltje.

€ 16,95
Cadeaubon voor een boekje van karton

 

 

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 10,-. Bestel en betaal je vóór 16.00? Dan wordt je bon nog dezelfde dag verzonden!

€ 10,00

Vriendenboekjes. In de tijd dat je kind naar de peuterschool en/of basisschool gaat, krijg je te maken met de heuse vriendenboekjes. Allerlei verschillende vriendenboek (en) waar je kind een leuk verhaaltje kan schrijven/tekenen voor een vriendje of vriendinnetje. De meeste kinderen hebben een standaard vriendenboekje. Wil jij liever een origineel vriendenboek die niemand anders heeft? Lees dan dit artikel!

Vriendenboekje maken

De standaard vriendenboeken in de winkel hebben meestal een standaard motief. Winny the pooh, auto’s, roze voor de meiden en blauw voor de jongens. We kennen ze allemaal. Niet bepaald origineel en vooral jammer als verschillende kindjes in een en dezelfde klas het zelfde boekje hebben. Dé manier om dit te voorkomen, is een gepersonaliseerd boekje. Maar, hoe kom je aan zo’n boekje? Heel gemakkelijk door er zelf een te maken!
Nu hoef je niet bang te zijn en te denken dat je met papier, karton, schaar en lijm aan de gang hoeft te gaan. Dit doe je namelijk gemakkelijk online.

Maar waar maak je zo’n boekje? Lees gauw verder…

Vriendenboek maken bij boekjevankarton.nl

Dit is een website waar je heel gemakkelijk je eigen vriendenboekjes kunt maken. Kies de juiste maat, de kleur, print en/of eventueel foto. Doorloop het gehele programma en aan het eind van de rit heb je je eigen gepersonaliseerde vriendenboekje gemaakt voor je kind. Altijd origineel en geheel naar jou eigen wens. Zo weet je zeker dat niemand anders hetzelfde vriendenboekje heeft en is het tevens een leuke herinnering voor later.

Alle pluspunten op een rij

Nu kunnen we natuurlijk een heel verhaal er omheen schrijven over de vele pluspunten, kwaliteiten e.d. over een vriendenboekje, maar dat doen we liever niet. Lees hieronder overzichtelijk de pluspunten op een rij en kijk daarna gewoon eens op de website en ervaar de pluspunten zelf!
Pluspunten:

  • Keuze uit verschillende maten
  • Van karton, dus duurzaam (goede kwaliteit)
  • Gepersonaliseerd (iemand anders heeft nooit een zelfde exemplaar)
  • Online (dus niet zelf in de weer met papier, lijm en schaar)
  • Niet duurder dan een boekje ui t de winkel
  • Na bestellen binnen 4 werkdagen in huis
  • Makkelijk ontwerp programma, voor iedereen toegankelijk