Annelieke Kuiper

Annelieke Kuiper

Wie ben ik?

Annelieke Kuiper
Het gezicht achter boekjevankarton.nl

Ik ben Annelieke Kuiper, het gezicht achter boekjevankarton.nl. Creatief, een passie voor (kinder)boeken en gericht op duurzaamheid. Dit maakt dat ik elke dag met veel liefde werk aan jullie boekjes van karton.

Het ontstaan van boekjevankarton.nl

boekjevankarton.nl is in 2016 ontstaan vanuit het idee een stevig en duurzaam kartonnen boekje op de markt te brengen. Niet zomaar een boekje, maar gepersonaliseerd met eigen foto’s, leuke thema’s en stickers. Waarom was dit er eigenlijk niet?

Al snel werd duidelijk waarom. De weg naar een kartonnen boekje bleek niet zo makkelijk. In Nederland was geen drukkerij die de middelen had om kartonnen boekjes te drukken. Er was geen andere optie dan zelf een tweedehands drukpers aanschaffen.
Ook bleek het niet zo makkelijk een ontwerp te vinden dat bestand was tegen gooien, trekken of erop staan/zitten. Met bloed, zweet en tranen ontstond uiteindelijk een geschikt ontwerp en de eerste bestellingen kwamen binnen. Elk boekje werd met de hand gesneden, gelijmd en afgewerkt.

Nu, begin 2019 door Annelieke voortgezet, krijgt nog steeds elk boekje liefde en persoonlijke aandacht.

Op de hoogte blijven?

Volg boekje van karton op Facebook en Instragram, om op de hoogte te blijven van nieuwe thema’s en nieuwtjes. Boekje van karton organiseert regelmatig acties en promoties. Ook hoor ik uiteraard graag je mening, ideeën en voorstellen. Laat van je horen!